تجربه و پایداری در ازدواج با سنین بالا

۷۶۲ بازديد

مزایای ازدواج دیرهنگام

ازدواج یکی از مراحل مهم و تصمیم‌های زندگی است که همواره با مسئولیت‌ها و چالش‌های خاص خود همراه است. در سال‌های اخیر، افرادی که در سنین بالا به ازدواج می‌پردازند، بیشتر شده‌اند. در این متن، به بررسی مزایای ازدواج در سنین بالا می‌پردازیم و نشان می‌دهیم که این تجربه، پایداری و رشد شخصی بسیاری را به همراه دارد.

  1. تجربه: افرادی که در سنین بالا به ازدواج می‌پردازند، تجربه زندگی بیشتری را در کارنامه خود دارند. آن‌ها در این مدت زمان، با مسائل مختلفی مانند تحصیل، کار، سفر و روابط شخصی مواجه شده‌اند. این تجربه‌ها باعث می‌شود که این افراد برای پشتوانه سازی زندگی خانوادگی خود، از مهارت‌های بهتری برخوردار باشند و به راحتی با مسائل روزمره مقابله کنند.

  2. پایداری مالی: یکی از مزایای ازدواج در سنین بالا، استقلال مالی است. افرادی که تا سنین بالا به ازدواج می‌پردازند، اغلب در کار خود تجربه و پیشرفت کرده‌اند و شغل پایداری دارند. این به آن‌ها امکان می‌دهد که منابع مالی لازم برای زندگی مشترک را فراهم کنند و بدون نگرانی‌های زیاد، به آینده خانواده خود بنگرند.


مزایای ازدواج در سنین بالا

برخی از افراد معتقندند که ازدواج در سنین بالا یعنی اینکه زن و شوهر افرادی بالغ تر باشند و بهتر بتواند نیازهای مالی، عاطفی و … خود را پاسخ بدهند. می توان گفت ازدواج دیر هنگام هم دارای معایب است و هم مزایایی دارد. مهم ترین مزایایی که ازدواج در سن بالا می تواند داشته باشد عبارتند از:

زمان برای رشد شخصیتی

با ازدواج کردن، مسئولیت ها افزایش می یابد. به همین دلیل برخی از افراد نمی توانند روی رشد شخصی خود تمرکز کنند. در عصر مدرن، رشد شخصیت اهمیت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده است. زیرا با رشد شخصیت افراد اهمیت بیشتری به شغل و همچنین شخصیت خود داده اند. مخصوصا زنانی که زود ازدواج می کنند و زایمان می کنند به دلیل قرار گرفتن در مسئولیت های جدید نمیتوانند بر روی رشد شخصیت خود تمرکز کنند. علاوه بر زنان، مردان نیز با پذیرش مسئولیت های زندگی مجبور می شوند مسائل و برنامه های مربوط به رشد شخصیتی خود را به تاخیر بیاندازند. پس ازدواج دیر هنگام می تواند به عنوان راهی برای رشد شخصیتی افراد باشد. مشاوره خانواده رایگان در این زمینه به شما مشاوره می دهد.

 ثبات و سازگاری زناشویی

ازدواج در سنین پایین می تواند در معرض خطر بیشتری برای اختلال و درگیری قرار بگیرند. محققان به اهمیت بلوغ در ازدواج و تاثیرات خارق العاده آن اشاره می کنند. در سنین پایین، همسر ممکن است خودشناسی در مورد خودش نداشته باشد. او نسبت به ویژگی های شخصیتی خود و شریک زندگی اش اطمینان ندارد. بر أساس یک مطالعه، ازدواج دیر هنگام می تواند احتمال طلاق را کاهش دهد. سازگاری زناشویی اصطلاحی است که دربرگیرنده روشی برای اصلاح، کسب یا تنظیم رفتار و معاشرت مثال زدنی فرد و زوج برای دستیابی به بالاترین رضایت در رابطه است. افرادی که سن بیشتری دارند تجربه های بیشتر نیز دارند. آنها هنگام مواجه با مشکلات بهتر و پخته تر عمل میکنند. این یعنی آنها می توانند در زندگی به ثبات و سازگاری مناسبی دست یابند.

 تحصیل و فرصت های شغلی

برخی از افراد مخصوصا زنان به دلیل فرزند آوری و تاثیرات نامطلوب زندگی مشترک برروی کار، از ازدواج در سنین پایین فرار می کنند. آنها پیشرفت شغلی را ارجحیت می دانند. ازدواج دیر هنگام می تواند به افراد این امید را بدهد که رویاهای شغلی و تحصیلی خود را به واقعیت تبدیل کنند. زیرا با ازدواج کردن شما برخی از فرصت های شغلی که در شهرهای دیگر هست را از خودتان میگیرید. همچنین برای ادامه تحصیل دادن باید بیشتر از هنگامی که مجرد بودید تلاش کنید. چون شما دیگر مسئولیت های زمان مجردی را عهده دار نیستید. شما حالا به عنوان یک زن یا مرد متاهل شناخته می شوید که باید مسئولیت ها و وظایف خود را در زندگی متاهلی به خوبی انجام دهد. با مشاوره خانواده تلفنی در تماس باشید.

سلامت روان خوب

به طور کلی محققان می گویند افراد متاهل بیشتر از دوستان مجرد یا مطلقه خود از زندگی لذت می برند و سلامت روان بهتری دارند. تحقیقاتی در رابطه با سلامت روان و افسردگی برای افراد متاهل انجام شد. در این تحقیق سه گروه از زنان که زود، به موقع و دیر ازدواج کرده اند و همچنین سه گروه از مردانی که زود، به موقع و دیر ازدواج کرده اند مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیقات نشان داد که افرادی که به موقع یا دیر ازدواج کرده اند احتمال کمتری دارد که در میانسالی به افسردگی و مشکلات روانی دچار شوند.

محققان این احتمال را می دهند افرادی که زود ازدواج کرده اند، به دلیل وظایف اضافی که برای تشکیل خانواده در سنین پایین تحمل کرده اند، بیشتر مستعد افسردگی خواهند بود. بارداری های زود و غیر قابل پیش بینی در سنین پایین نیز می تواند باعث ایجاد افسردگی در زن شود. پس می توان گفت که زمان تشکیل خانواده و ازدواج بسیار بر وضعیت روانی تاثیر می گذارد. افرادی که دیرتر ازدواج می کنند نسبت به افرادی که زودتر ازدواج می کنند، شادتر هستند. البته دیر ازدواج کردن نیز به معنای آن نیست که فرد در 50 سالگی بخواهد ازدواج کند. زیرا مسلما در چنین سال هایی شادی و نشاط زیادی برای افراد وجود ندارد.

داشتن رفتارهای پسندیده

افرادی که در سنین پایین ازدواج می کنند به دلیل اینکه تجربه زیادی از زندگی ندارند و یا بچه هستند، نمی توانند روابط عالی با اطرافیان و خانواده شوهر برقرار کنند. هرچه فرد سن بیشتری داشته باشد بهتر می تواند درک کند که در مقابل خانواده شوهر باید چه رفتاری داشت. آنها به گونه ای رفتار می کنند که هم والدین شوهر از آنها راضی باشند و هم خود شوهر. این گونه افراد همچین در محیط خانه نیز کمتر با شوهر خود به نزاع و درگیری می پردازند. زیرا آنها در سنی همسر خود را انتخاب کرده اند که دیگر نسبت به چنین مسائلی حساس نیست و یا غرور جوانی و نوجوانی ندارد.

سخن آخر

هیچ فردی نمی تواند برای شما به طور صد در صد تعیین کند که آیا زندگی در سنین بالا خوب است و باید شما نیز تصمیم بگیرید در سن بالا ازدواج کنید یا بد است. این خود شما هستید که باید شرایط زندگی خود را بسنجید و تصمیم بگیرید که آیا می خواهید در سن بالاتر ازدواج کنید یا خیر. اگر نمی دانید کدام بهتر است و دچار سردرگمی شده اید، بهتر از از مشاوره خانواده تلفنی در این زمنیه کمک بگیرید.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.